Nuo kokio amžiaus galimos plastinės operacijos?

Šiais laikais apie plastikos chirurgiją kalbama labai daug. Kol vieni tikina, kad tai puiki galimybė atrodyti taip, kaip labiausiai norite, tuo tarpu kiti teigia, kad neverta investuoti pinigų ir paprasčiausiai telieka susitaikyti su tokia išvaizda, kokia yra. Bet kuriuo atveju, grožio chirurgija yra atvėrusi galimybes gyventi kitaip, tad Jums telieka nuspręsti, ar to norite.

Kol vieni drąsiai daro operacija, kiti dėliojasi prioritetus. Štai vaikams plastinės operacijos rekomenduojamos ne visada ir labai svarbu apgalvoti, ar ji tikrai būtina. Galiausiai, konsultacija su profesionalu dažniausiai supaprastina paieškas.

Operacija – galima, tačiau ar reikalinga?

Atsakyti į klausimą, ar Jūsų vaikui reikalinga plastinė operacija – gali tik chirurgas. Šiuo atveju viskas ir turėtų būti jo rankose apsisprendimas jo įtakoje, kadangi tėveliai, net ir labai norėdami operacijos, turėtų leisti medikui apsispręsti, ar tai yra geras pasirinkimas. Apskritai plastinės operacijos vaikams tikrai yra galimos ir kiekvienas, kuris nori pakoreguoti tam tikras deformacijas – gali tai padaryt. Tačiau šiuo atveju labai svarbu susidėlioti pliusus ir minusus kadangi nors ir atrodo, kad operacija yra reikalinga, tačiau ne visada taip yra. Taigi, šuo atveju naudinga pasitarti su specialistu, kuris įvertinęs gali pateikti konkrečias rekomendacijas.

Koks chirurgas geriausias?

Toliau skaityti „Nuo kokio amžiaus galimos plastinės operacijos?”

Kaip prižiūrėti krūtis po didinimo?

Esate nepatenkinta savo krūtine? Nieko baisaus! To ko nedavė gamta – duos chirurgas. Krūtų didinimas yra gana dažna operacija, kurie nebestebina ne tik vakarų, tačiau ir lietuvių medikų. Juolab, technologijoms žengiant į priekį tuo pačiu žengia ir medicina, kuri vis pasiūlo inovatyvesnius ir paprastesnius kūno grąžinimo būdus.

Svarbiausia, kad krūtų didinimas yra gana greita ir paprasta operacija, o praėjus kiek laiko po jos atlikimo vis dar galėsite džiaugtis nuostabiomis krūtimis. Tačiau apie viską nuo pat pradžių.

Kiek laiko krūtinė bus graži?

Ne visi žino, tačiau praėjus dešimt metų po operacijos implantus rekomenduojama keisti. Tiesa, keisti reikia ne visada, tad svarbiausia nukeliauti pas chirurgą, kuris įvertinęs Jūsų krūtinę pasakys ar reikia imtis papildomų jos grąžinimo priemonių.

Tiesa, jeigu norite, kad krūtinė kuo ilgiau tobulai išlaikytų savo formą – reikia reguliuoti ir savo kūno svorį. Jeigu staiga papilnėsite arba labai sukūsite – tuo pačiu pakinta ir krūtinė. Žinoma, nėštumo metu moteris priauga svorio, tad nieko keisto, kad krūtinės forma gali pakisti. Visgi, vėl sugrįžus į įprastus kilogramus dažniausiai grįžta ir krūtinė.

Toliau skaityti „Kaip prižiūrėti krūtis po didinimo?”

Apie pasiruošimą plastinei operacijai

Jeigu norite atrodyti puikiai – tokiu atveju reikia įdėti šiek tiek pastangų, kad noras rezultatas pasiektų jūsų lūkesčiu ir net juos pranoktų. Šiuo metu plastinės chirurgijos galimybės labai atviros, tad kiekvienas gali pats nuspręst, ar jam tinkama egzistuojantys pasiūlymai, ar nelabai.
Krūtų didinimas yra bene dažniausiai pasirenkama operacija, kadangi jos korekcijos labai pakeičia moterims gyvenimą. Tiesa, ne tik moterims, kadangi vyrai, kurie keičia savo lytį taip pat pirmiausia užsiaugina skoningą krūtinę. Su specialistų pagalbą viskas labai paprasta, o tinkams pasiruošimas operacijai gali garantuoti, kad pagaliau atrodysite taip, kai Jums labiausiai riekia.
Pirmiausia reikia susirasti gerą chirurgą, kadangi jie labai mielai atsakys Jums į visus iškilusis klausimus ir padės tinkami nuspręsti, kuri galimybė geriausiai atitinka Jūsų poreikius ir tuo pačiu leidžia tinkamai gauti norimas paslaugas. Juolab, chirurgas labai mielai atsakys į visus Jums iškilusius klausimus bei padės rasti tai, kas Jums labiausiai tinka.
Tuo pačiu apsiskaičiuokite, ar turėsite užtektinai pinigų, kurie yra reikalingi sistemingam gijimui. Labai daug žmonių galvoja, kad tie standartiniai 3000 eurų, kurie reikalingi operacijai, yra visos išlaidos. Tikrai ne, kadangi reikia ir vaistų, ir specialios liemenėlės, galiausiai, reikia laiko poilsiui, tad ne kiekvienas gali sau leisti nedirbti. Šiuo atveju skaičiavimas labai svarbus, kadangi daugelis nori, tačiau realiai neįvertina savo galimybių, ar tas orėjimas atitinka jas.
Galiausiai, skaitykite kitų žmonių paliktus komentarus, kadangi tai gali padėti susidaryti nuomonę – kaip teks gyventi po operacijos ir ką teks patirti, kad paskui būtų paprasčiau susitaikyti su nauju kūnu. Išties, daugelis žmonių susiduria su susitaikymo problema ir tai visiškai natūralu. Tačiau po šio laikotarpio ateina džiaugsmas ir pasitenkinimas savimi.
Krūtų didinimas – galimybė ne tik matyti save veidrodyje tokį, kokio norite, tačiau tuo pačiu ir susitvarkyti su savo psichologinėmis problemomis, kur kas labiau savimi pasitikėti ir tuo pačiu džiaugtis, kad išvaizda bus tokia, kokis norite. Svarbiausia skirti sau šiek tiek laiko, kadangi kuomet save mylite – visas gyvenimas atrodo kur kas gražesnis ir tuo pačiu malonesnis.

Skrandžio mažinimas: kada metas pradėti svarstyti?

Nors skrandžio mažinimo procedūra Lietuvoje jau nebe naujiena, išsamios informacijos lietuvių kalba, deja, bet nėra tiek daug, kiek norėtųsi. Dauguma apie šią procedūrą supranta tiek, jog gulantis po skalpeliu skrandis yra sumažinamas, o po to ganėtinai staiga žmogus pradeda kūsti. Tačiau, kaip bebūtų, vienas iš dažniausių mitų, lydinčių šią procedūrą – jog ji reikalinga tik tiems, kurie per didelį svorį sunkiai bepaeina. O kada iš tiesų reikėtų pradėti mąstyti apie šią procedūrą?

Kai išbandote viską, bet niekas neveikia

Pirmiausia reikėtų suprasti, kad skrandžio mažinimas – ne šiaip užgaidos reikalas. Tai gydymas, reikalingas nutukusiems žmonėms, kuriems nebepadeda įprasti būdai norint sulieknėti, t.y., mitybos planas, fizinė veikla, liekninamosios arbatos, dietos ir pan. Ką reiškia nutukusiems? Tokiems, kurių kūno masės indeksas (KMI) 40 ir daugiau (normaliu KMI laikoma 18,5–24,9). Todėl jei nuoširdžiai prižiūrite mitybą, užsiimate fiziniu aktyvumu, tačiau svoris vis vien nekrenta – tai gali būti vienas pirmųjų ženklų, liudijančių, kad metas svarstyti apie operaciją.

Toliau skaityti „Skrandžio mažinimas: kada metas pradėti svarstyti?”

Juodasis šokoladas – kodėl tai yra būtina maistinio raciono sudedamoji dalis?

Žmonės yra linkę manyti, kad bet kurie saldūs produktai, dar žinomi kaip saldumynai, sukelia daugiau potencialių problemų, nei momentinės naudos. Sąlyginai būtų galima su mintimi sutikti, tačiau yra ypač svarbu išskirti du pagrindinius niuansus – koks konkrečiai tai yra saldus produktas bei kokiais kiekiais produktas yra vartojamas. Pavyzdžiui, juodasis šokoladas, tikriausiai, kad daugeliui nesukeltų jokių negatyvių minčių, mat dažnas supranta, kad grynasis šokoladas be jokių dirbtinių priemaišų žmogui yra reikalingas ir naudingas. Taip pat suprantama ir tai, kad plytelė šokolado tikriausiai naudos atneš, bus įgaunama reikalingų maistinių medžiagų, o tuo tarpu žalos – kaip ir nebus?

Būtent juodasis šokoladas iš anksčiau įvardytos saldumynų sąvokos yra vienas iš nedaugelio produktų, kuris žmonėms gali būti beatodairiškai naudingas ir tokiu būdu suteikti aibę pliusų. Turinyje ir pabandysime atskleisti kelias pagrindines priežastis, kuo juodasis šokoladas galėtų pasitarnauti žmogui, suvokiant, kad jis būtų vartojamas su saiku.

Juodasis šokoladasVertėtų pradėti nuo tos minties, kad juodasis šokoladas savo sudėtyje turi daugybę reikalingų ir naudingų maistinių medžiagų, tačiau dar kartą pabrėžtina, kad viskas taip pat remiasi į saiką. Pavyzdžiui, penkiasdešimties gramų juodojo šokolado plytelė yra ideali suvartojama ir žmogui rekomenduojama maistinių medžiagų dozė. Kitaip tariant, tai yra niekas kitas, kaip tik trys šimtai kalorijų maistingų medžiagų, tarp kurių yra geležis, magnis varis ir manganas. Atitinkamai, dėl to stiprėja žmogaus organizmo nervų sistema, daugiau dėmesio yra skiriama koncentracijai, mąstymui, idėjų gvildenimui ir panašių rezultatų siekimui.

Toliau skaityti „Juodasis šokoladas – kodėl tai yra būtina maistinio raciono sudedamoji dalis?”