Kombinezono pirkimas internetu: greita, paprasta, pigu

Drabuziai vaikamsNorite vaikui nupirkti kokybišką kombinezoną, kuris leistų jam ne tik jaustis puikiai, tačiau tuo pačiu ir atrodyti stilingai? Tokiu atveju rekomenduojame pirmiausia peržiūrėti elektroninių prekybos vietų pasiūlymus. O jų pasirinkimas šiuo metu tikrai yra labai platus. Ne veltui drabužiai vaikams šiuo metu taip dažnai perkami internetu. Tai greičiausias ir paprasčiausias būdas aprengti vaiką nuostabiai ir patogiai.

Drabužiai vaikams internetu atrandami bus kur kas greičiau jeigu įvertinsite tam tikrus kriterijus, kuriuos aptarėme žemiau.

KOMBINEZONO GRĄŽINIMO GALIMYBĖ. Kol vieni žmonės labai džiaugiasi virtualaus pasaulio teikiamais malonumais ir tikina, kad pirkimas internetu labai palengvina gyvenimą, tuo tarpu kiti vis dar bijo pirkti internetu.

Jeigu esate vienas iš tų žmonių – siūlome jums pasirinkti tokią prekybos vietą, kuri suteikia galimybę grąžinti prekę ir atgauti visus pinigus. Kombinezonai vaikams yra universalūs, tad labai retai kam reikia grąžinti drabužį. Visgi, jeigu netiko jo dydis ir panašiai – tokiu atveju pasinaudokite grąžinimo galimybe.

LIETUVIŠKOS IR UŽSIENIETIŠKOS PREKYBOS VIETOS. Pirkimas internetu visiškai panaikina visus atstumus, tad nieko keisto, kad žmonės pagaliau išdrįsta pirkti ir iš užsinietiškų prekybos vietų.

Tiesa, lyginant lietuviškas ir užsinietiškas prekybos vietas galima būtų išskirti vieną akcentą. Jeigu gauta prekė netiko – grąžinti lietuvių verslininkams bus kur kas paprasčiau. Taip pat susižinoti tam tikras detales iš lietuvių verslininkų dažniausiai bus kur kas paprasčiau.

Toliau skaityti „Kombinezono pirkimas internetu: greita, paprasta, pigu”

Toršerai interjere: kokie sprendimai populiariausi?

Interjero sprendimaiŠviesa – tai neatsiejama mūsų kasdienybės dalis, nuo kurios priklauso ne tik tai, kaip atrodys interjeras, ir ar visos reikiamos jo detalės bus pabrėžtos, akcentuotos. Ryškus, natūralią dienos šviesą primenantis apšvietimas suteikia pozityvumo, turi įtakos mūsų nuotaikai. Turbūt ir patiems jau seniai teko pastebėti, kad saulėtą, šviesią dieną šypsomės kur kas dažniau nei niūrią ir lietingą… Toršerai – šviestuvų rūšis, kuri naudinga tiek šiltuoju, tiek šaltuoju metų laiku. Nors jie ir nėra pagrindinis šviesos šaltinis, nuo kurio priklausytų visa patalpos atmosfera, toršerai padeda sukurti jaukumą, kiek tamsesnius erdvės kampelius papildyti kryptinga, tinkamai nutaikyta šviesa. Beje, toršerai gali tapti ir puikiu namų dekoru: pasirinkus stilingą, originalių formų ir prie bendro stiliaus pritaikytą šviestuvą erdvei suteiksite gyvumo, o kambariuose galėsite išskirti tam tikras mini zonas, pagal kurias kiekvienas jų kampelis turės vis kitokią paskirtį. Kaip toršerus pritaikyti interjere?

Toliau skaityti „Toršerai interjere: kokie sprendimai populiariausi?”

Kuo užsiima filosofai?

FilosofaiP { margin-bottom: 0.21cm; }A:link { } Turbūt filosofiją eilinis žmogus suvokia, kaip aukštą, neaiškų, migla apipintą dramblio kaulo bokštą, kuriame gyvena keistuoliai. Užsiima jie kažkokia keista veikla, kurią vadina “filosofija”. Kažkas ten sako, kad filosofija reiškia meilę žinioms, bet kad niekam neaišku nei apie kokią meilę, nei apie kokias žinias čia kalbama. Juk žinios turi būti aiškios, praktiškai pritaikomos. Jei aš žinau, kad už lango lyja, tai aš turbūt pasiimsiu skėtį. Jei aš žinau, kad egzistuoja gravitacijos dėsnis, tuomet aš tikriausiai nešoksiu nuo namo stogo. Tokios žinios – labai paprastai pritaikomos. Užtat ir naudingos.

Bet filosofija… Kokios ten žinios? Kvaili klausimai apie tai “kas yra teisingumas” arba “kas yra moralumas”. Abstrakčios nesąmonės, kurios nepakeis nieko. Na ir kas, kad aš žinosiu kas yra teisingumas? Man tai nė motais, aš dėl to nepakeisiu savo elgesio. Yra tam tikros moralinės taisyklės, kurias aš priimu, kaip teisingas ir pagal jas elgsiuosi. Man nesvarbu ką pasakys keistas dėdė su ilga barzda.

Nieko nuostabaus, kad šiandien yra priimta atakuoti filosofiją, kaip beverčią veiklą. Tai nėra tik sentimentas tarp eilinių žmonių. Politikai taip pat karpo finansavimą filosofijos departamentams universistetuose. Ir gerai! – galima sušukti, juk vis tiek filosofija yra bevertė. Bet ar tikrai?

Iš tikrųjų, tai filosofija yra visur. Kiekviena mūsų mintis, kiekvienas sakinys, kiekvienas veiksmas daro filosofines prielaidas. Net ir mokslininkai turi savo filosofinių prielaidų. Jie gali jų sąmoningai nesuvokti ar net nežinoti apie jas, bet jie jas turi. Viena iš svarbiausių filosofijos rolė yra būtent šių sąmoningai nesuvokiamų filosofinių prielaidų padarymas sąmoningai suvokiamomis. Priešingu atveju mes rizikuojame gyventi ideologijoje. Nepamirškime, kad ideologija yra ne kas kita, kaip tikėjimas dalykais, kurių tikėjimo mes sąmoningai nesuvokiama. Ideologija yra pasąmoninis reiškinys.

Toliau skaityti „Kuo užsiima filosofai?”