Pramogos Šiauliuose vaikams ir suaugusiesiems

Pramogos ŠiauliuoseGerai žinome tai, kad nerimas ir kiti stresą bei įtampą keliantys veiksniai tikrai nėra patys geriausi mūsų gyvenimo palydovai. Tačiau, nuolat kyla klausimas, kaip jų galime išvengti? Atsikratyti? Žinoma, tai padaryti tikrai nebus taip paprasta, kaip gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio. Turime suvokti tai, kad bent kiek turėsime pakeisti savo gyvenimo prioritetus. Dažniausiai, tai reiškia, kad reikėtų sukurti darbo ir poilsio balansą, skirti daugiau laiko sau, šeimai, pomėgiams. Gerai žinome, kad tokie pamastymai gali virsti realybe, tačiau, visa tam reikės pakankamai daug laiko ir pastangų. Tačiau, tikime, kad rezultatas tikrai džiugins. O bemaž pats geriausias sprendimas, kuris gali tapti visa ko pradžia yra ne kas kita, kaip tik pramogos Šiauliuose ar bet kuriame kitame didžiajame Lietuvos mieste. Be kita ko, jų pasirinkimo asortimentas yra tikrai labai platus:

Pirmosios pagalbos vaistinėlė automobilyje, kemperyje ar namelyje ant ratų

Pirmosios pagalbos vaistinėlė automobilyje – tai rinkinys su būtiniausiu turiniu, skirtas jums kelionėje. Jeigu keliaujate automobiliu, priekaba, nameliu ant ratų ar valtimi, nelaimės atveju jums gali prireikti gerų pirmosios pagalbos priemonių. Pirmosios pagalbos vaistinėlė automobilyje ar transporto priemonėje gali išgelbėti gyvybę. Automobilių pirmosios pagalbos rinkiniai privalo atitikti LR SAM 2020 m. gruodžio 10 d. įsakymą NR. V-2876 įsakymo reikalavimus.

Pirmosios pagalbos vaistinėlėPirmosios pagalbos rinkiniai Lietuvoje nuo 2023m liepos 1 dienos yra privalomos atsinaujinti arba įsigyti naujos komplektacijos vaistinėlę. Naujo tipo vaistinėlės yra kruopščiai atrinktos, skirti medikamentai dažniausiai pasitaikančioms skubioms traumoms, susijusioms su kelionėmis automobiliu, eismo situacijomis ir kitomis kelyje galinčiais nutikti nemaloniais atvejais.

Patogiai automobilio bagažinėje prisidėkite pirmosios pagalbos vaistinėlę prie šono.

Toliau skaityti „Pirmosios pagalbos vaistinėlė automobilyje, kemperyje ar namelyje ant ratų”